Δάσκαλοι

yoga instructor chania

Δημήτρης Γκιούλος

Founder | Yoga Trainer
Ο Δημήτρης παρακολούθησε το πρώτο του μάθημα γιόγκα τυχαία το 2008 και το πρώτο του εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200 ωρών το 2015. Ήταν ένας τρόπος να ξεφύγει από το στρες της καθημερινότητας και της εργασίας του ως μάγειρας για πολλά χρόνια, αλλά και ένας τρόπος εσωτερικής αναζήτησης.
 Έχει παρακολουθήσει και ολοκληρώσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα:
  • Yin Yang Yoga Teacher Training 200 hours
  • Vinyasa Flow Yoga Teacher Training 200 hours
  • Mindfulness Meditation Course 8 weeks
  • Thai Yoga Massage Training 120 hours
  • Kids Yoga Teacher Training 60 hours
  • TRX Suspension Training
 
καθώς και πολλά σεμινάρια σχετικά με την Yoga, τον Διαλογισμό, την Ψυχολογία και την Διατροφή. Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος γιόγκα από την Yoga Alliance International και εμπνευστής του Yamas Food Project, οργανώνοντας σεμινάρια σχετικά με την ενσυνείδητη διατροφή (Mindful Eating) και μαγειρεύοντας σε διάφορα Yoga Retreat.
Σημαντικό ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία του υπήρξε η παρακολούθηση του πρώτου του δεκαημέρου προγράμματος του διαλογισμού της Vipassana, μια εμπειρία που του άλλαξε την ζωή.
Ζει και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα γυμναστήρια στα Χανιά της Κρήτης. Σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες ήταν αυτές με το Yoga in Crete και στη συνέχεια με το Yoga First Studio Chania όπου υπήρξε συνιδιοκτήτης του στούντιο καθώς και εισηγητής του εκπαιδευτικού προγράμματος Train Your Mind σε συνεργασία με την Yoga First Academy.
 
Η ανάγκη του για εξέλιξη και η αγάπη του για την γιόγκα τον οδήγησε στη δημιουργία του Re-Treat Yoga Studio στα Χανιά, ενός χώρου μέσα στον οποίο μπορεί κάποιος να εκπαιδευτεί στο να έρθει σε επαφή με τον εαυτό του, αναγνωρίσει τις ανάγκες του και να μάθει να τον φροντίζει ξανά με αγάπη όπως αξίζει σε όλους μας.
 
Από το 2015 διοργανώνει μαθήματα Yoga, σεμινάρια και Retreat σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και συνεργάζεται με ξενοδοχεία και Retreat Centers κατά τους καλοκαιρινούς μήνες προωθώντας τον εναλλακτικό τουρισμό στην Κρήτη.