Αληθινοί άνθρωποι. Πραγματικές Ιστορίες.

5/5

Ένας όμορφος χώρος γεμάτος με τη θετική ενέργεια του έμπειρου δασκάλου μας. Άσκηση, ευεξία, χαλάρωση, αποσυμπίεση για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή με τον Δημήτρη που ενδιαφέρεται για την πρόοδο και τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά και εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια στην πρακτική μας.🙌

5/5

Ο χώρος είναι πολύ ατμοσφαιρικός, ζεστός και φιλόξενος! Χαλαρωτικό, προδιαθέτει για απόλυτη απελευθέρωση του νου και ταυτόχρονα διαύγεια και οραματισμό! Ο δάσκαλος έχει το χάρισμα της αμεσότητας ακόμα και από απόσταση με τη θετική του αύρα και την τόσο χαλαρωτική και στοχευμένη φωνή του! Τον ακούς και σε μαγεύει! Σε παρασύρει στη δική του εσωτερικότητα καθώς είναι απόλυτα συνδεδεμένος μαζί σου!!

5/5

Όσος δισταγμός κι αν υπήρχε στην αρχή, καθώς η εμπειρία μου με τη Γιόγκα ήταν κάτι πρωτόγνωρο, τόσα συναισθήματα δέχεται κάποιος που συνδέεται με τη Γιόγκα μέσα από τα μαθήματα του Δημήτρη. Η σωματική και ψυχική ευεξία που προσφέρει, σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη πνευματική διαύγεια είναι κάτι που προσωπικά με ωθεί να το προτείνω στους δικούς μου ανθρώπους ανεπιφύλακτα.

5/5

Ο χώρος μαθημάτων είναι φωτεινός, φιλόξενος και ζεστός. Ο δάσκαλος εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη. Καθοδηγεί με ευγενικό τρόπο τους μαθητές του και τους ενθαρρύνει χωρίς να τους καταπιέζει ώστε να εξελίσσονται ανάλογα με το επίπεδο και τις δυνατότητες τους. Η αφοσίωση, η αγάπη του για τη γιόγκα και η μεταδοτικότητα του κάνουν κάθε μάθημα να είναι μια νέα πρόκληση. Συνεπώς οι μαθητές απολαμβάνουν τα οφέλη της γιόγκα, σωματικά, ψυχικά και πνευματικά. Παράλληλα παρέχεται μια ποικιλία μαθημάτων, vinyasa, hatha, nidra, restorative yoga και mindfulness για αρχάριους και προχωρημένους ώστε ο καθένας να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει.

5/5

Κάνω γιόγκα με το Δημήτρη τρία χρόνια και κάθε φορά η πρακτική είναι ξεχωριστή και γεμάτη πνευματικότητα. Ο χώρος είναι ζεστός, φωτεινός και με ωραία ατμόσφαιρα. Πάντα μετά την πρακτική νιώθω αναζωογονημένη και ήρεμη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

5/5

Όμορφο μικρό στούντιο γιόγκα, με μια ωραία ολιστική και αποδεκτική ατμόσφαιρα. Μαθήματα για όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες. Ο Δημήτρης είναι ένας απόλυτα επαγγελματίας δάσκαλος και το υπόλοιπο της ομάδας φαίνεται πολύ έμπειρο και ζεστό. Αξίζει να το επισκεφτείτε ή να κλείσετε ένα πολύ λογικά τιμολογούμενο ιδιαίτερο μάθημα. Καλύτερο από οποιοδήποτε μάθημα έχω βρει στο Λονδίνο.

5/5

Ο Δημήτρης ως ο πρώτος μου δάσκαλος γιόγκα ήταν υπέροχος! Έχει μια ήρεμη και καταπραϋντική φωνή που σας βοηθά να ξεκινήσετε ένα ταξίδι μέσα σας και να αντιμετωπίσετε όλα τα συναισθήματα. Θα του είμαι ευγνώμων για πάντα. Χάρη σε αυτόν άρχισα ένα ταξίδι προς το Ζεν!

I will forever be grateful to him. Because of him I have started a journey towards Zen!

5/5

Ο Δημήτρης είναι ένας εκπληκτικός δάσκαλος γιόγκα που ενσωματώνει τα σωματικά, ψυχολογικά και πνευματικά στοιχεία στη διδασκαλία του σε μια τέλεια ισορροπία. Κατανοεί τα φυσικά και ψυχολογικά όρια των μαθητών του και προσαρμόζει την πρακτική του ατομικά, παράλληλα με το να φροντίζει ώστε ο μαθητής να εργάζεται αρκετά σκληρά για να προχωρήσει. 

5/5

Το καλύτερο στούντιο γιόγκα στο οποίο έχω πάει. Αγαπώ το μάθημα Hatha Yoga για όλα τα επίπεδα, το επίπεδο είναι ακριβώς σωστό – όχι πολύ εύκολο αλλά ούτε πολύ δύσκολο. Ο Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος γιόγκα, κάνουμε πάντα κάτι καινούργιο και το μάθημα είναι καλά δομημένο με μια ωραία ισορροπία μεταξύ του σώματος, της αναπνοής, των ασανών και της χαλάρωσης. Ανυπομονώ για το επόμενο μάθημα - πάντα νιώθω υπέροχα μετά, συνιστάται!

5/5

Ο Δημήτρης ήταν ο δάσκαλος γιόγκα μας κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου Retreat στη Χανιά. Είχαμε ένα μάθημα γιόγκα κάθε πρωί και βράδυ με τον Δημήτρη και ήταν το αποκορύφωμα του retreat μας. Ο Δημήτρης είναι ένας εκπληκτικός δάσκαλος γιόγκα και πρόσφερε μια πολύ πνευματική εμπειρία. Η όμορφη φωνή του και η πολύ ήπια προσωπικότητά του ήταν η τέλεια αρχή για κάθε μέρα και ένας υπέροχος τρόπος για να χαλαρώσουμε κάθε βράδυ.Και μετά την επιστροφή μας, ο Δημήτρης έχει διοργανώσει μερικά online μαθήματα για εμάς, το οποίο ήταν υπέροχο για να συνεχίσουμε την πρακτική μας.

And on return Dimitris has ran some online classes for us which has been wonderful to continue the practice.

5/5

Ο Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος γιόγκα και ένας υπέροχος άνθρωπος. Είναι απίστευτα ενημερωμένος, εξυπηρετικός και ευέλικτος, τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους εκπαιδευόμενους. Επιπλέον, ο Δημήτρης μιλά άπταιστα Αγγλικά και Ελληνικά και είναι σε θέση να διεξάγει την πρακτική σε αυτές τις δύο γλώσσες με την ίδια προσοχή και ακρίβεια για όλους τους συμμετέχοντες.

5/5

Ευχαριστώ Δημήτρη και Γιώτα για μια απίστευτη εβδομάδα γιόγκα. Κάνω γιόγκα για αρκετό καιρό και αναρωτιόμουν εάν η εμπειρία μου ήταν αρκετή … μπορώ να πω ότι δεν ήταν. Ο Δημήτρης, ο οποίος είναι απόλυτα δίγλωσσος κατά τη διάρκεια κάθε μαθήματος, με εκθέτει σε τόσες πολλές νέες εμπειρίες που βρήκα τον εαυτό μου να θέλω περισσότερο και περισσότερο. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω με κάποια από τα διαδικτυακά μαθήματά του, καθώς βρίσκομαι στη Νότια Αφρική και ήμουν τόσο λυπημένη που η επαφή μου με αυτό το στούντιο είχε τελειώσει.

Dimitri, who is totally bilingual during each lesson, exposed me to so many new experiences that I found myself wanting more and more. I will try to continue with some of his online classes as I am based in South Africa and was so sad my time with this studio had come to an end.