Δάσκαλοι

yoga instructor chania

Δημήτρης Γκιούλος

Founder | Yoga Instructor

Ο Δημήτρης παρακολούθησε το πρώτο του μάθημα γιόγκα τυχαία το 2008 και το πρώτο του εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200 ωρών το 2015. Ήταν ένας τρόπος να ξεφύγει από το στρες της καθημερινότητας και της εργασίας του ως μάγειρας για πολλά χρόνια, αλλά και ένας τρόπος εσωτερικής αναζήτησης.

 Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος γιόγκα από την Yoga Alliance International και εμπνευστής του Yamas Food Project, οργανώνοντας σεμινάρια σχετικά με την ενσυνείδητη διατροφή (Mindful Eating) και μαγειρεύοντας σε διάφορα Yoga Retreat.
Σημαντικό ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία του υπήρξε η παρακολούθηση του πρώτου του δεκαημέρου προγράμματος του διαλογισμού της Vipassana, μια εμπειρία που του άλλαξε την ζωή.

Meet the team

Οι δάσκαλοι μας είναι πιστοποιημένοι από την Yoga Alliance, εξοπλισμένοι με βαθιά κατανόηση του ανθρώπινου σώματος. Φέρνουν στην ομάδα τη δική τους τεχνογνωσία στη Γιόγκα.

Σοφία Παλαμπουΐκη

Yoga Instructor

Γιώτα Ζιρζίρη

Yoga Instructor

Όχι μόνο ζούμε και αναπνέουμε έναν υγιεινό και κατάλληλο τρόπο ζωής οι ίδιοι, έχουμε βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επιτύχουν τους στόχους τους για την υγεία και τη φυσική κατάσταση και να αλλάξουν τη ζωή τους με τη Yoga στα Χανιά.

Retreat Yoga Studio Χανιά