Απόδραση στο εκπληκτικό νησί της Κρήτης για ένα αξέχαστο Retreat για Άνδρες στη γραφική πόλη των Χανίων.
Βυθιστείτε σε μια αναζωογονητική εμπειρία που συνδυάζει τη χαλάρωση, την ανακάλυψη του εαυτού σας και τη σύνδεση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες σε ένα γαλήνιο και ήρεμο περιβάλλον.

 

October 1-6,  2024

Αποδράστε στο μαγευτικό νησί της Κρήτης για ένα μεταμορφωτικό Retreat για Άνδρες στη γραφική πόλη των Χανίων. Στην αγκαλιά της Μεσογείου, αυτό το retreat προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για αναζωογόνηση του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος, ενώ δημιουργεί ουσιαστικές συνδέσεις με άτομα που έχουν το ίδιο πνεύμα. Αγκαλιάστε την ηρεμία μιας ιδιωτικής βίλας, αφεθείτε σε καθημερινά μαθήματα γιόγκα, γυμναστικής και διαλογισμού και βυθιστείτε στην πλούσια κουλτούρα των Χανίων για μια ολιστική εμπειρία.

Απόδραση στο εκπληκτικό νησί της Κρήτης για ένα αξέχαστο Retreat στη γραφική πόλη των Χανίων. Βυθιστείτε σε μια αναζωογονητική εμπειρία που συνδυάζει τη χαλάρωση, την ανακάλυψη του εαυτού σας και τη σύνδεση με την ομάδα σε ένα γαλήνιο και ήρεμο περιβάλλον.
 
Η διαμονή θα παρέχεται σε μια πολυτελή ιδιωτική βίλα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε στο γαλήνιο περιβάλλον. Ξυπνήστε με τη μαγευτική θέα της Μεσογείου και απολαύστε την ημέρα με καθημερινά μαθήματα γιόγκα, φυσικής κατάστασης, κινητικότητας και διαλογισμού υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών. Αυτές οι συνεδρίες έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να επανασυνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό, να βελτιώσετε τη σωματική ευεξία και να καλλιεργήσετε μια αίσθηση ισορροπίας και προσοχής.
 
Θρέψτε το σώμα σας με δύο υγιεινά χορτοφαγικά γεύματα την ημέρα, προσεκτικά προετοιμασμένα για να παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και να υποστηρίξουν την ευεξία σας. Θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε νόστιμα και υγιεινά πιάτα ενώ θα απολαμβάνετε τη συντροφιά των συμμετεχόντων στο retreat.
 
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα επισκεφτούμε την κοντινή παραλία, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο, να κάνετε μια αναζωογονητική βουτιά στα κρυστάλλινα νερά και να εκτιμήσετε πραγματικά τη φυσική ομορφιά που σας περιβάλλει. Θα εξερευνήσουμε επίσης τη μαγευτική παλιά πόλη των Χανίων, γνωστή για την πλούσια ιστορία, τη γοητευτική αρχιτεκτονική και τη ζωντανή τοπική κουλτούρα. Αυτή η πολιτιστική εκδρομή θα σας επιτρέψει να βυθιστείτε στη μοναδική ατμόσφαιρα αυτής της αρχαίας πόλης και να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις.
 
Η εστίασή μας στην προώθηση μιας βαθύτερης σύνδεσης με τον εσωτερικό σας εαυτό και με τους άλλους στην ομάδα ξεχωρίζει αυτό το Retreat. Μέσα από κοινές εμπειρίες, ουσιαστικές συνομιλίες και υποστηρικτικές αλληλεπιδράσεις, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε γνήσιες συνδέσεις και να οικοδομήσετε μια κοινότητα ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα. Αγκαλιάστε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ανοιχτές συζητήσεις, να μοιραστείτε ιδέες και να δημιουργήσετε μακροχρόνιους δεσμούς με τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο retreat.
 
Ελάτε μαζί μας για ένα μεταμορφωτικό Retreat στα Χανιά της Κρήτης και ανακαλύψτε τη δύναμη της αυτοανακάλυψης, της ολιστικής ευεξίας και της γνήσιας ανθρώπινης σύνδεσης. Αυτό το πρόγραμμα υπόσχεται να είναι μια εμπειρία που θα σας αλλάξει τη ζωή που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι, εμπνευσμένοι και βαθιά συνδεδεμένοι.

Instructors 

 

Δημήτρης Γκιούλος – Yoga & Mindfulness Instructor 

Re-Treat Yoga Studio

 

Mark Hughes – Fitness Trainer

Workout With Pride

 

Διαμονή:

Στην κορυφή του λόφου, μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης των Χανίων, το Mythic Olive Villa προσφέρει την πολυτέλεια που χρειάζεστε για τις διακοπές σας! Καταπληκτική θέα στην Ανατολή και το Ηλιοβασίλεμα, απίστευτοι εξωτερικοί χώροι, καταπληκτική διακόσμηση και πολλές ανέσεις θα κάνουν τη διαμονή σας μοναδική και αξέχαστη!

Η ιδιωτικότητα και η άνεση είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της πολυτελούς βίλας μας, με άμεση πρόσβαση στην πισίνα Master and Children, μπάρμπεκιου και ωραίο χώρο, έπιπλα βεράντας, παιδική χαρά για τα παιδιά και περισσότερες ανέσεις απλά θα σας διασκεδάσουν!

 

Κόστος: 

Shared Twin Room 1250€ per person 

Single Room 1550€ per person 

Το Πακέτο Περιλαμβάνει:
  • Διαμονή
  • Καθημερινά Μαθήματα Γιόγκα και Διαλογισμού
  • Καθημερινά Μαθήματα Fitness & Mobility
  • Welcome drink
  •  2 Καθημερινά Γεύματα
  • Νερό, Καφές, τσάι που προσφέρονται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας
  • 1 Μεταφορά στην Κοντινότερη Παραλία
  • 1 Μεταφορά στην Παλιά Πόλη των Χανίων
  • Σύνδεση Wifi
Το Πακέτο Περιλαμβάνει:

 

  • Μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο
  • Ασφάλεια ταξιδιού
  • Πτήσεις
  • Επιπλέον Δραστηριότητες που δεν αναφέρονται
  • Κόστος Visa
  • Πρόσθετες θεραπείες