Wellness Renewal Retreat

Ανακαλύψτε την Γαλήνη: Ανανεωτική Απόδραση Ευεξίας στην Κρήτη - Γιόγκα, Διαλογισμός, Γυμναστική και επαφή με την Φύση

Ξεκινήστε ένα αξέχαστο ταξίδι αυτογνωσίας σε μία Ανανεωτική Απόδρασή με στόχο την Ευεξία. Εμβαθύνετε σε αναζωογονητικά μαθήματα γιόγκα, διαλογισμού και γυμναστικής, σχεδιασμένα για να αναζωογονήσουν το σώμα και την ψυχή σας.

10 - 15 Μάϊου, Κρήτη

Ξεκινήστε ένα αξέχαστο ταξίδι αυτογνωσίας στο Wellness Renewal Retreat. Βυθιστείτε σε αναζωογονητικά μαθήματα γιόγκα, ενσυνειδητότητας και φυσικής κατάστασης, σχεδιασμένα να αναζωογονούν το σώμα και την ψυχή σας. Ανακαλύψτε την εσωτερική γαλήνη καθώς εξερευνάτε τις όμορφες παραλίες και τη μαγευτική παλιά πόλη των Χανίων. Με εξειδικευμένη καθοδήγηση και περιβάλλον που κόβει την ανάσα, αυτό το retreat προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό χαλάρωσης και αναζωογόνησης για μια πραγματικά μεταμορφωτική εμπειρία.

Instructors 

Δημήτρης Γκιούλος – Yoga & Mindfulness Instructor 

Αντώνης Βασιλάκης – Fitness Trainer

Escape the chaos of everyday life and embark on a transformative journey. Our exclusive Wellness Renewal Retreat nestled in the serene surroundings of Crete. Set within a private villa surrounded by scenic olive groves and boasting a personal pool, this retreat offers a harmonious sanctuary designed to revitalize the body, mind, and spirit.

Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος οι επισκέπτες θα βιώσουν ένα προσεκτικά επιμελημένο πρόγραμμα που στοχεύει στην ολιστική ανανέωση. Καθημερινά αναζωογονητικά μαθήματα γιόγκα που οργανώνονται μέσα στο ήρεμο φυσικό τοπίο, αναζωογονητικές συνεδρίες γυμναστικής για να τονώσουν το σώμα και πρακτικές ενσυνειδητότητας για την καλλιέργεια της εσωτερικής γαλήνης αποτελούν τον πυρήνα της διαδρομής. Οι έμπειροι εκπαιδευτές παρέχουν εξατομικευμένη προσοχή και υποστήριξη, διασφαλίζοντας ότι το ταξίδι κάθε συμμετέχοντα είναι τόσο βαθύ όσο και εμπλουτιστικό.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν δύο καθημερινά γεύματα με τοπικές, χορτοφαγικές κρητικές σπεσιαλιτέ, προσεκτικά φτιαγμένες για να θρέφουν το σώμα σωστά. Εκτός από τις δραστηριότητες, οι ευκαιρίες για προσωπικό στοχασμό, η εξερεύνηση της γοητευτικής παλιάς πόλης του Ρεθύμνου και οι χαλαρές επισκέψεις στις παραλίες στη Γεωργιούπολη προσθέτουν ξεχωριστές στιγμές στην εμπειρία του προγράμματος. Επιπλέον, διατίθενται αναζωογονητικές θεραπείες με επιπλέον κόστος, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής για Thai Yoga Massage κατόπιν αιτήματος.

Ενώ βυθίζονται σε αυτό το μεταμορφωτικό περιβάλλον, οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσουν την όμορφη περιοχή των Αγίων Αποστόλων και τη μαγευτική παλιά πόλη των Χανίων στον ελεύθερο χρόνο τους, απολαμβάνοντας νόστιμη τοπική κουζίνα και βιώνοντας τις μοναδικές πολιτιστικές προσφορές της περιοχής.

Overall, our retreat promises a restorative escape, igniting a path to holistic well-being amidst breathtaking natural surroundings and expert guidance. We invite you to join us for an unforgettable and rejuvenating experience at our Wellness Renewal Retreat.

Πρόγραμμα

Ενδεικτικό πρόγραμμα ημέρας

9:00 π.μ. – 10:30 π.μ.: Ήπια πρωινή πρακτική γιόγκα/μάθημα γυμναστικής ανάμεσα στους υπέροχους ελαιώνες
11:00 π.μ.: Υγιεινό και θρεπτικό brunch με τοπικές κρητικές χορτοφαγικές σπεσιαλιτέ
12:00 μ.μ. – 1:00 μ.μ.: Πρακτική Mindfulness για καλλιέργεια εσωτερικής ειρήνης και διανοητικής διαύγειας
1:00 μ.μ. – 5:00 μ.μ.: Ελεύθερος χρόνος για να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα, να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή ή να απολαύσετε ένα ταϊλανδέζικο μασάζ κατόπιν αιτήματος // Ελεύθερος χρόνος για επισκέψεις στην παραλία ή εξερεύνηση της γοητευτικής παλιάς πόλης των Χανίων
5:30 μ.μ. – 6:30 μ.μ.: Δυναμικό μάθημα γυμναστικής για ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας και της σωματικής ευεξίας / Πρακτική γιόγκα
7:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ.: Νόστιμο δείπνο με ποικιλία από τοπικά, χορτοφαγικά κρητικά πιάτα
Βράδυ: Χαλαρώστε και σκεφτείτε τις εμπειρίες της ημέρας σε προαιρετικές βραδινές συνεδρίες διαλογισμού και μοιράσματος.

Καθ' όλη τη διάρκεια του Retreat, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν σε καθημερινά μαθήματα γιόγκα και γυμναστικής, να ασχοληθούν με πρακτικές ενσυνειδητότητας, να απολαύσουν δύο θρεπτικά γεύματα και να απολαύσουν άφθονο χρόνο για χαλάρωση δίπλα στην πισίνα, δημιουργώντας μια τέλεια ισορροπία δραστηριότητας και αναζωογόνησης.

Διαμονή:

​Απολαύστε την ηρεμία και την ιδιωτική ζωή σε μια εξαιρετική μοντέρνα βίλα, αλλά σε αρμονία με το φυσικό τοπίο και δίπλα σε ένα παραδοσιακό κρητικό χωριό. Το χωριό Γαλατάς βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων καθώς είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, στο γραφικό παλιό ενετικό λιμάνι, στις πιο γνωστές αμμώδεις παραλίες και τη νυχτερινή ζωή. Η κοντινότερη διάσημη παραλία (Χρυσή ακτή) απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από τη βίλα. Πολύ κοντά στη γειτονιά μπορείτε να βρείτε κρητικές ταβέρνες, καταστήματα και άλλες υπηρεσίες, που καλύπτουν όλες τις καθημερινές σας ανάγκες. Επίσης, η τοποθεσία είναι ιδανική για όποιον επιθυμεί να εξερευνήσει το νησί καθώς απέχει λίγα λεπτά από τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί σε γνωστές παραλίες όπως ο Μπάλος, η Ελαφόνησος, η Φαλάσαρνα, καθώς και το φαράγγι της Σαμαριάς και άλλες πόλεις της Κρήτης.

Το Πακέτο Περιλαμβάνει:

 • Διαμονή
 • Όλα τα μαθήματα γιόγκα
 • Όλα τα μαθήματα διαλογισμού
 • Welcome drink
 • Καθημερινά Μαθήματα Pranayama
 • Νερό, Καφές, τσάι που προσφέρονται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας
 • Μεταφορά για τις εκδρομές
 • Σύνδεση Wifi
 • 2 Χορτοφαγικά Γεύματα Καθημερινά

Το Πακέτο Δεν Περιλαμβάνει

 • Μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο
 • Ασφάλεια ταξιδιού
 • Πτήσεις
 • Επιπλέον Δραστηριότητες που δεν αναφέρονται
 • Κόστος Visa
 • Πρόσθετες θεραπείες