ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Τι είναι οι κρύσταλλοι;

Οι κρύσταλλοι είναι πετρώματα δημιουργημένα από τα βάθη της γής. Όλοι τους κρατούν κάποιου είδους ενέργεια (όπως π.χ. είναι ο πιεζοηλεκτρισμός).

Πως λειτουργούν οι κρύσταλλοι;

Όπως όλα τα ζωντανά όντα (οι άνθρωποι τα ζώα και τα φυτά), έτσι και οι κρύσταλλοι διαθέτουν αύρα.

Η αλληλεπίδραση του αυρικού τους πλέγματος με το δικό μας, προσθέτει σε εμάς κάποιες ποιότητες. Αυτές είναι που μας δίνουν τη θεραπεία (σε φυσικό η και ψυχολογικό επίπεδο).

Τι είναι ο προγραμματισμός κρυστάλλων;

Ο κάθε κρύσταλλος εκπέμπει μια συνεχής λεπτή ηλεκτρομαγνητική δόνηση. Έτσι όπως το αυρικό πλέγμα του κρυστάλλου αλληλοεπιδράται με αυτό του ανθρώπου, η δόνηση αυτή μεταδίδει την ενέργεια που έχει ο κρύσταλλος, συνεχώς και σταθερά. 

Αυτή η ‘συνέπεια’ είναι που κάνει τους κρυστάλλους τόσο καλούς θεραπευτές!

Ο προγραμματισμός των κρυστάλλων είναι η (νοητική) εμφύτευση της πρόθεσης που επιλέγουμε να βάλουμε στον κρύσταλλο μας..

(Π.χ. η πρόθεση να έχει κανείς ηρεμία στην καθημερινότητα του ή να έχει συγκέντρωση την ώρα της οδήγησης).

Πως προγραμματίζουμε έναν κρύσταλλο;

ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ.

Αφού έχουμε καθαρίσει τον κρύσταλλο μας, τον κρατάμε στα χέρια μας και ηρεμούμε τον νού μας στην προσπάθεια να πάρουμε την αίσθηση feel που ο κάθε κρύσταλλος αφήνει. (Ισως αυτό να μην είναι εφικτό για τους πολύ αρχάριους). Λεκτικά, ή από μέσα μας, τον καλοσορίζουμε και τον ευχαριστούμε. 

Κατόπιν του μεταβιβάζουμε περίπου τα εξής:

«Απελευθερώνω παλιά σου προγράμματα*. Εργάζεσαι πάντα για το φως και το καλό όλης της ανθρωπότητας. Εργασία σου είναι να (εδώ βάζουμε την πρόθεση). Γέννητω στο εδώ και τώρα, σύμφωνα με τον νόμο της αβλάβειας**.»

**Πολλές φορές (και αυτό ισχύει περισσότερο για τα κοσμήματα) ένας κρύσταλλος μπορεί να κρατάει το πρόγραμμα που είχε από προηγούμενο ιδιοκτήτη, ή απλά την ενέργεια του. Για αυτό καλό είναι να τον προγραμματίζουμε να απελευθερωθεί.

** **Μερικές φορές το δικό μας καλό δεν προϋποθέτει απαραιτήτως το καλό των άλλων. Ο αρχαιότατος νόμος της αβλάβειας και ο προγραμματισμός του μέσα στο πλέγμα του κάθε κρυστάλλου μας βεβαιώνει ότι δεν θα βλάψουμε κάποιον άθελα μας.

Προγραμματισμός χωρίς πρόθεση

Πολλές φορές απλά θέλουμε να έχουμε έναν κρύσταλλο δίχως να υπάρχει λόγος η κάποια θεραπευτική πρόθεση… 

Φυσικά σε υποσυνείδητο επίπεδο πάντα υπάρχει λόγος, απλά εμείς δεν τον γνωρίζουμε!

Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να αφήνουμε τον κρύσταλλο να αποφασίζει πως θα συνεργαστεί μαζί μας. Ο προγραμματισμός εδώ έχει ως εξής:

«Απελευθερώνω παλιά σου προγράμματα. Εργάζεσαι πάντα για το φως και το καλό όλης της ανθρωπότητας. Εργασία σου είναι να είναι να φέρεις τις καλύτερες σου ιδιότητες στη ζωή μου και να εργάζεσαι για το ανώτερο καλό μου. Γέννητω στο εδώ και τώρα, σύμφωνα με τον νόμο της αβλάβειας.»

Μπορούμε να προγραμματίσουμε πολλούς κρυσταλλους μαζί?

Αν το πρόγραμμα τους είναι το ίδιο, φυσικά και μπορούμε να προγραμματίσουμε πολλούς κρυστάλλους μαζί! Όχι όμως περισσότερους από αυτούς που χωρούν στα χέρια μας.

Ημερολόγιο προγραμματισμού κρυσταλλών

Επειδή με τον καιρό οι κρύσταλλοι πληθαίνουν στη ζωή μας, καλό είναι να κρατάμε ένα τετράδιο με κρυσταλλικά προγράμματα. Στο μέλλον ίσως να θέλουμε να κρατήσουμε κάποια και κάποια άλλα να τα αναπρογραμματίζουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας.

 

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τους Κρυστάλλους; 

Ακολούθησε το Crystal Yogi